Copiii sunt așteptați la Planetariul din cadrul CMSN Constanța la evenimente dedicate Spațiului Cosmic

Planetariul din cadrul CMSN Constanța. FOTO GoNEXT.ro

Pentru că peste tot în lume se sărbătorește „Săptămâna mondială a spațiului cosmic“ și la Planetariul din cadrul  Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, au fost organizate manifestări și evenimente.

După ce sâmbătă 6 octombrie, au fost evenimente organizate pentru cei mari, ziua de duminică 7 octombrie a fost dedicată celor mici și curioși, dornici să afle mai multe despre planete și spațiul cosmic.

„Spațiul unește lumea“ este tema generală a activităților din cadrul CMSN Constanța, iar cu această ocazie, copiii între 4 și 15 ani sunt așteptați la Planetariu pentru o serie de activități:

  • atelier de creație,
  • Concurs de Astronomie
  • Jocuri interactive
  • experimente

Programul activităților este între orele 14.30 și 16.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*