GoNEXT TV: Florentina Muchitsch, despre primii pași făcuți de Asociația “Descoperă Cazanele Dunării” pentru promovarea turistică a zonei

Florentina Muchitsch, secretarul general al Asociației Descoperă Cazanele Dunării. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT.ro
Florentina Muchitsch, secretarul general al Asociației Descoperă Cazanele Dunării. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT.ro

Florentina Muchitsch, secretarul general al Asociației “Descoperă Cazanele Dunării”, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu această ocazie, Florentina Muchitsch a explicat cum a pornit ideea Asociației “Descoperă Cazanele Dunării” și cine s-a implicat. Ea a povestit care este drumul de la asociația la un viitor OMD local sau județean și cum contribuie etnicii români, sârbi, cehi și sași la tradițiile zonei.

Florentina Muchitsch vorbește despre ⁠gastronomia locală, despre saramura de pește și ce o face de apreciat, dar și care sunt obiectivele istorice, culturale și religioase ale zonei. De asemenea, ⁠Parcul Natural Porțile de Fier și Hidrocentrala sunt puncte de interes local pentru turiști.

Secretarul general al Asociației “Descoperă Cazanele Dunării” prezintă și ofertele pentru Paște și sezonul estival.

Florentina Muchitsch se referă și la provocările pentru turism. Astfel, Eșelnița și Dubova nu au rețea de gaze, apă și canalizare, pensiunile au fose septice sau stații de epurare, se încălzesc cu lemne sau electric și au puțuri de apă pentru care plătesc taxe la Apele Române.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*