România, reprezentată de Ministerul Turismului la Târgul de Turism “Tour & Travel” de la Varșovia

Ministrul Turismului, Bogdan Trif. FOTO MT

Ministerul Turismului a pus la dispoziție gratuit standul de promovare a României la cel mai mare târg de turism din Polonia pentru 14 coexpozanți, turoperatori români și reprezentanți ai autorităților locale.

Ministerul Turismului este prezent la cel mai important eveniment de turism din Polonia, organizat în perioada 22-24 noiembrie la Varșovia. La standul Ministerului Turismului participă, în calitate de co-expozanți, 14 reprezentanți ai celor mai importanți turoperatori din țara noastră, dar și cei ai consiliilor județene. Vizitatorii standului nostru au putut face un tur virtual al României cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, aceștia au primit de la un meșter popular câte un ou încondeiat cu însemnele Centenarului.

„Colaborarea cu Polonia va duce la creșterea numărului de turiști străini care ajung în țara noatră. Vrem să oferim turiștilor experiențe unice, iar pentru acest lucru este necesar să gândim anumite rute culturale comune cât mai atractive și pentru turiști din zone îndepărtate. Sunt convins că dialogul deschis și crearea grupurilor comune de lucru ne vor conduce la creșterea numărului de turiști”, a declarat ministrul turismului, Bogdan Trif.

România urmează să semneze un acord cu Polonia în ceea ce privește crearea unor rute culturale comune pentru atragerea turiștilor de tip long-haul.
Polonia se află în top 10 al țărilor din care au provenit cei mai mulți turiști în România, cu un total de peste 110.000 de persoane care au ales țara noastră ca destinație pentru concedii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*