Povești medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei

Cetatea de scaun a Sucevei. FOTO Facebook/Suceava Cetate

Consiliul Județean Suceava, Muzeul Național al Bucovinei și Primăria Municipiului Suceava îi invită pe pasionații de istorie, în perioada 13 – 15 august, să intre în atmosfera de basm a Poveștilor medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Spectatorii vor fi întâmpinați de cavaleri și domnițe, cu dansuri, spectacole cu foc, plimbări cu cai, școli de lupte, teatru și concursuri pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul, ateliere de gastronomie medievală, de artă textilă, fierărie, pielărie, dulgherie, caligrafie, ateliere de magie, facepainting medieval, baloane uriașe de săpun, meșteri artizani, cursuri de șoimărit.

Cei care vor vizita Cetatea în perioada 13 – 15 august vor mai putea viziona piesa de teatru „Apus de Soare”, în distribuția Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani, dar și un concert pe zidurile Cetății de Scaun cu trupa Hara.

Chef Cătălin Scărlătescu va găti, de această dată, în parcul Cetății, delicii culinare cu savoare medievală.

Vor fi respectate toate măsurile de igienă și distanțare fizică impuse de pandemia de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*