Oferte speciale last minute pentru vacanțele cu Christian Tour

Christian Tour a deschis noul sediu central al companiei. FOTO Premium PR

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, desfășoară o amplă campanie de reduceri cu ocazia Paștelui, cu numeroase oferte speciale de vacanță și transport pentru turiști, de tip last minute, pentru rezervările efectuate până la data de 25 aprilie.

Pentru sejururile cu avion în Tunisia în luna mai, de exemplu, compania are o ofertă de tip “Plătești 1, merg 2”. Zborurile sunt miercurea, durata sejururilor este de 8 zile (7 nopți), iar taxele de aeroport sunt incluse în ofertă. Prețurile pleacă de la doar 180 de euro de persoană pentru plecarea din 15 mai din București.

Tot de oferta 1+1 gratuit beneficiază și sejururile cu autocar către Grecia, în zonele Paralia Katerini și Halkidiki, cu plecări în luna mai. Pentru o plecare din 10 mai către Riviera Olimpului, turiștii plătesc tarife începând de la 137 de euro, în funcție de hotelul ales. Autocarele către această destinație pleacă din 22 de orașe din țară.

Christian Tour vine și în întâmpinarea familiilor cu copii, cu gratuități pentru cei mici. De exemplu, pentru sejururile cu avion către Hurghada, Egipt, copiii zboară gratuit în luna mai. Compania operează zboruri către această destinație din București, Cluj, Timișoara și Oradea. Pachetele oferite sunt la hoteluri și resort-uri de 4* și 5*, cu toate mesele incluse, și pornesc de la 494 de euro de persoană pentru 7 nopți pentru zborurile din București din 9 mai.

Pentru plecările în Corfu, Grecia, cu autocarul, în perioada 20.05 – 23.09.2024, copiii primesc gratuitate atât la transport, cât și la cazare, dacă sunt cazați în cameră cu doi adulți. Pentru un astfel de sejur, cu plecare din 27 mai sau 23 septembrie, de exemplu, prețurile pornesc de la 210 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți.

Pentru plecările în luna mai către Paralia Katerini, din Timișoara, compania oferă și transportul cu autocarul la doar 1 euro, pentru adulți sau copii, la achiziționarea sejururilor. Astfel, pentru un sejur de 7 nopți cu începere din 31 mai și plecare din Timișoara, un adult plătește un tarif ce pornește de la 137 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*