TAROM lansează o ofertă cu ocazia zilei de 1 Martie. Bilete de avion la prețuri reduse pentru călătorii în luna august către destinații exotice

FOTO Facebook/Tarom

TAROM deschide sezonul de primăvăra cu o nouă campanie, „Vacanță de neuitat în destinații exotice!”. Compania Națională de Transporturi Aeriene Române oferă călătorilor bilete la prețuri reduse către două destinații încărcate de istorie, pentru zboruri programate în luna august.

Astfel, în perioada 1-6 Martie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate în toată luna august au prețuri special reduse.

“Alături de TAROM poți zbura spre căldurosul Cairo, cunoscut și ca orașul celor o mie de minarete, cu unele dintre cele mai frumoase arhitecturi islamice din lume. Dacă nu ți-ai trecut încă pe listă activitățile de care să te bucuri în următoarea vacanță, avem noi câteva recomandări. De la croaziera pe Nil, turul piramidelor din Giza Saqqara, safari în deșert, vizite la cetatea medievală și marile moschei, Cairo îți oferă opțiuni infinite de distracție și relaxare în ultima luna a verii.

Continuând traseul Orientului Mijlociu, aterizăm și în Beirut, capitala Libanului, acel tip de oraș care are multe de oferit fiecărui gen de turist în parte, o combinație inedită de comunități, religii și un stil de viață care încântă vizitatorii. Beirutul este orașul unde poți degusta preparate exotice direct de la localnici sau te poți delecta cu preparate din bucătăria internațională într-unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din lume. Totodată este și locul unde te poți bucura nestingherit de plimbări pe străzile întortocheate, admirând arhitectura și peisajele sub soarele care strălucește mereu pe cer, motiv pentru care și-a obținut și supranumele de „Perla Orientului Mijlociu”. –TAROM.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 200 de euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru cele două destinaţii: Cairo și Beirut.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de Compania TAROM în perioada 1 August 2024 – 31 August 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*