A doua ediție a Festivalului Diversității de la Mahmudia, reușită de excepție

Festivalului Diversității de la Mahmudia, a avut parte de vreme bună și oaspeți aleși

Ultima sâmbătă din luna iulie a fost o zi specială pentru locuitorii din Mahmudia, județul Tulcea, dar și pentru invitații lor. Aici s-a ținut Festivalul Diversității. 

Festivalul Diversității a cumulat vizite la obiectivele turistice din localitatea Mahmudia (expoziția de Artă Tradițională, la bisericile din localitate, la Casa Pescarului, La Cetatea Salsovia, la Cazematele de pe dealurile Beștepe), precum și un spectacol artistic deosebit, oferit gratuit localnicilor și turiștilor. 

Și-au dat concursul Ansamblurile  „Salsovia” – Mahmudia, „Nuferii Deltei”-Nufăru, „Tuna”-Tulcea, „Plăieșii” – Republica Moldova, Oana Radu, Lora@Band. 

La deschiderea regalului folcloric al diversității etnice desfășurat la Mahmudia au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea, administratorul public al județului, Vasile Strat, viceprimarul municipiului Tulcea, Petre Marinescu, primarul comunei Beștepe, Dumitru Țipirigan, primarul comunei Sfântu Gheorghe, Valentin Sidorencu și primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*