Reduceri de 10 la sută, în luna iunie, la vacanțe cu trenul în Europa prin Interrail Pass

Reduceri la călătoriile Interrail Global Pass

În contextul Anului European al Căilor Ferate, pentru vacanțe cu trenul în Europa la prețuri atractive, CFR Călători recomandă oferta de călătorie Interrail Pass, ce va avea reduceri de 10 la sută în luna iunie, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Potrivit CFR Călători, reducerea se acordă tuturor categoriilor de călători (adulți, tineri și seniori), atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulții și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Legitimația Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia și, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia. Perioada de valabilitate a legitimațiilor este de la patru zile până la trei luni, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors.

Oferta Interrail One Country Pass cu preț promoțional este valabilă pentru următoarele țări: Germania, Marea Britanie, Spania, Austria, Franța, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Estonia, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Croația, Macedonia de Nord, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 10 la sută reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional/ Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din stații și agenții CFR Călători deschise traficului internațional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaționale, călătorii pot solicita informații la telefon 021.314.55.28 (trafic internațional Gara de Nord București).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*