Compania Rezident: Early Booking pentru apartamentele de închiriat în regim hotelier de pe litoral

Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Tarifele pentru apartamentele de vacanță pe litoral operate de compania Rezident sunt reduse cu 10 la sută până la finalul lunii martie, în campania Early Booking, și pentru prima dată în ultimii ani rezervările au început să fie făcute încă de la finalul anului trecut.

Din 2022, Rezident transformă unul dintre apartamentele sale în „apartament pet friendly”, pentru cei care pleacă în vacanță cu animalul de companie. Și tot în premieră, lunile mai și iunie sunt dedicate celor care lucrează la distanță, compania lansând programul „Work from Eforie”, cu tarife de la 330 de euro pentru două săptămâni de cazare.

Rezident estimează că va fi un sezon mai bun, cu o creștere de 10 la sută față de 2021, când gradul de ocupare a fost de 60 la sută, per ansamblu, cu un vârf de 97 la sută în luna august.

„Păstrăm tarifele din 2021 în acest an și pentru că sunt semnale că ne aflăm spre finalul pandemiei preconizăm că în 2022 vom înregistra un număr de turiști mai mare în comparație cu vara trecută”, declară Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Apartamentele de închiriat în regim hotelier din Eforie Nord, ai căror clienți sunt de regulă familiile cu copii, dar și grupuri de prieteni, costă începând de la 200 de lei/noapte în perioada de Early Booking.

„Este cel mai mic preț pentru un astfel de spațiu de cazare de pe litoral, care poate găzdui patru persoane și are toate dotările unui hotel, inclusiv servicii de curățenie. Cele cu vedere la mare costă 285 de lei/noapte pentru patru persoane, în timp ce apartamentul care poate găzdui șase persoane, având două dormitoare, costă în Early Booking 405 lei/noapte”, mai spune Alexandra Bogatu.

Apartamente sunt căutate pentru dotări și servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepție online 24/7, servicii de curățenie și curățătorie, parcare, șezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeții gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier.

Încă din decembrie au fost făcute mai multe rezervări cu tariful de Early Booking, inclusiv cu vouchere de vacanță. Primii cumpărători sunt familii de prieteni cu copii mici, care se bucură de toate facilitățile apartamentelor.

„Noutatea verii este că permitem oaspeților să vină în vacanță cu animalul de companie, pisică sau câine, indiferent de dimensiunea acestuia. Ne-am gândit la confortul lor în concediu și să îi scutim de stresul și cheltuiala de a-l lăsa într-un hotel de animale ori la rude sau prieteni“, susține fondatorul Rezident

Din mai și până la jumătatea lunii iunie, apartamentele în regim hotelier pot fi închiriate pentru munca la distanță de la mare. Tariful pentru două săptămâni este de 330 de euro/apartament, pentru o lună, 550 de euro.

„Este pentru prima dată când exploatăm în acest fel începutul de sezon, care atrage, de regulă, un număr mic de turiști. Îmbinând utilul cu plăcutul, cei care au posibilitatea de a lucra de oriunde au ca variantă apartamentele de la malul mării. Litoralul le poate oferi un alt tip de relaxare după program”, mai precizează Alexandra Bogatu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*