Brașovenii și turiștii sunt invitați, săptămâna aceasta, la Târg de Cireșar, primul târg al verii din acest an

Biserica Neagră din Brașov. FOTO Facebook/Biserica Neagră

Din 18 și până în 21 iunie 2020, în zona Lacului Noua din Brașov se va desfășura primul târg al verii din acest an.

Potrivit organizatorilor, brașovenii și turiștii pot întâlni aici meșteri iscusiți, artiști handmade inspirați, producători de lavandă și produse din lavandă, producători de trandafiri de Damasc și produse din trandafiri, producători de dulcețuri, gemuri, miere, siropuri, producători de produse din carne și lapte, precum și alți producători agricoli.

Toți cei prezenți vor fi întâmpinați cu voie bună și zâmbete, iar organizatorii îi asigură că toate normele igienico-sanitare impuse de legislația în vigoare vor fi respectate cu strictețe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*