Sibienii și turiștii deopotrivă sunt invitați, duminică, la Cisnădioara la „Picnic în Cindrel”

Picnic la Cisnădioara: FOTO Asociatia My Transylvania
Picnic la Cisnădioara: FOTO Asociatia My Transylvania

Sibienii și turiștii care și-au propus să se bucure de primele zile de vară în natură pot încerca o drumeție în împrejurimile satului Cisnădioara.

Programul evenimentului, pregătit de Asociația My Transilvania și Slow Food Sibiu pentru ziua de duminică, 21 iunie, include un picnic cu vedere panoramică, dar și o masă într-o gospodărie tradițională din Cisnădioara.

Experiența începe dimineața, cu un bufet de produse și specialități locale și sezoniere într-o curte tradițională din Cisnădioara, un mic sat la poalele Munților Cindrel. Bufetul va conține specialități și produse locale și de sezon, servite reci.

Fiecare participant își face propriul pachet de picnic pe care îl va lua în rucsac. În timpul unei drumeții de o oră și jumătate, organizatorii îi vor însoți prin livezile și pajiștile din împrejurimile Cisnădioarei, unde vor lua masa și ca picnic într-un loc cu o vedere frumoasă asupra satului.

Tot aici vor putea vizita și Cetatea Cisnădioarei. La sfârșitul traseului, participanții se vor aduna pentru a se bucura de un fel principal tradițional, servit cald.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*