GoNEXT TV: Adi Voican candidează pentru președinția ANAT. Ce îl recomandă și care sunt planurile pentru turismul românesc

Adi Voican, președintele BIBI Group4Travel. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT
Adi Voican, președintele BIBI Group4Travel. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT

Adi Voican, managerul agenției de turism Bibi Touring, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la  GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Adi Voican a vorbit despre cum a trecut turismul românesc peste pandemie prin faptul că s-a unit în Alianța pentru Turism.

De asemenea, el și-a spus povestea, cum a intrat în turism și a explicat de ce candidează pentru șefia ANAT.

Adi Voican a mai afirmat cum va discuta el cu Guvernul din postura de șef ANAT, ce ar face pentru o mai bună promovare a României, cum va colabora cu OMD-urile și propune susținerea turismului intern prin zboruri între orașele României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*