FOTO România participă la Târgul de Turism din Dubai. Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a invitat două mari companii de investiții în țara noastră

Ministrul Turismului, Bogdan Trif se află în Dubai la Târgul de Turism. FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, participă, în această perioadă, la Târgul de Turism din Dubai.

În cadrul Arabian Travel Market, au fost organizate întâlniri cu cei mai mari turoperatori din această țară, dar și cu reprezentanți ai Sharjah Investment and Development Authority. Temele abordate au fost legate de creșterea numărului de turiști proveniți din această zonă. La propunerea ministrului Turismului, reprezentanții celor două companii vor efectua un infotrip în România. Turoperatorii din Emiratele Arabe Unite s-au arătat interesați în mod special de obiectivele turistice din zona muntoasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*