Ziua Internațională a Dansului sărbătorită la Baia Mare prin spectacolul „Dansul Bucuria Sufletului

Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vă invita la spectacolul de gală „Dansul Bucuria Sufletului”

Întreaga lume celebrează în data de 29 aprilie ,,Ziua Internațională a Dansului”, o sărbătoare marcată neîntrerupt din anul 1982.

Cu această ocazie, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vă invita în data de 26 aprilie la spectacolul de gală „Dansul Bucuria Sufletului” pentru a sărbătorii  noi această frumoasă zi a bucuriei.

Invitați: Ionuț Bledea, Diana Cîrlig, Ioana Pricop, Ionuț Sima, Gabrilea Ardusătan, Sonia Rațiu, Florin Gherman, Nicoleta Petrehuș, Bianca Botișan, Cecilia Bozga.

De asemenea participă și Corala Bărbătească „Armonia” din Constanța, dirijor arhidiacon lector univ. dr. Ion Iulian Dumitru, campioni mondiali la Olimpiada Mondială de Muzică Corală din America Cincinatti, Letonia –Riga, Rusia – Soci.
Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Baia Mare. Biletele s-au pus în vânzare la sediul Ansamblului de pe Bld. Traian nr. 8.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*