Clujul, Timișoara și Iașiul, primele la traficul de pasageri din 2018 la categoria “Aeroporturi Regionale”

Pasager în aeroport. FOTO Anete Lusina

Potrivit datelor oficiale ale Asociației Aeroporturilor din România, topul aeroporturilor regionale din țară, este ocupat de către după Cluj, Timișoara și Iași, în ceea ce privește traficul de pasageri din 2018.

Anul trecut, prin Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj au trecut 2.782.401 pasageri, 1.517.309 prin Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara și 1.256.640 prin Aeroportul Internațional Iași.

La coada clasamentului se află Aeroportul Băneasa cu 5.690 pasageri, Aeroportul Maramureș cu 2.621 pasageri și Aeroportul Tulcea cu 158 pasageri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*