Cod galben de vreme nefavorabilă pentru Marea Britanie și Irlanda de Nord. Unele zboruri ar putea avea întârzieri sau ar putea fi anulate

Trafic aerian în condiții de iarnă. FOTO Cătălin Schipor
Trafic aerian . FOTO Cătălin Schipor

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, a fost instituit un cod galben de vreme nefavorabilă pentru perioada  23 – 25 ianuarie, ora 11:00.

Astfel, sunt afectate de această avertizare regiunile Central, Tayside & Fife, East Midlands, Anglia de Est, Highlands & Eilean Siar, Londra & Anglia de Sud-Est, Anglia de Nord-Est și de Nord-Vest, Irlanda de Nord, Scoția de Sud-Vest, Lothian Borders, Anglia de Sud-Vest, Strathclyde, Țara Galilor, West Midlands și Yorkshire & Number.

În zonele montane va ninge, vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste și se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ninsoare sau lapoviţă, cu depunere strat de zăpadă.

Temperatura va înregistra valori negative de -1 și -2°C.

Este posibil ca pe unele elemente de infrastructură (poduri, viaducte, carosabil rutier), circulația să fie îngreunată.

De asemenea, este posibil ca în unele aeroporturi să se înregistreze întârzieri sau chiar anulări de zboruri. Se recomandă informarea, de pe paginile oficiale ale companiilor de transport aerian și/sau ale aeroporturilor, despre starea zborului care urmează a fi efectuat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*