MAE avertizează asupra unor posibile blocaje în Paris, pentru data de 26 ianuarie

Turnul Eiffel, Franța. FOTO Anthony Delanoix

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că vineri, 26 ianuarie 2024, începând cu ora 14:00, până la miezul nopții, cu posibilitatea prelungirii și după această dată, sunt prevăzute blocaje în Paris și zona pariziană.

Diferite segmente de autostrăzi și drumuri naționale sau stații de taxare de pe autostradă, în drumul către Paris, sunt blocate cu tractoare și alte mașini agricole. Totodată, agricultorii prevăd blocarea, în special, a următoarelor căi de acces în regiunea pariziană: autostrăzile A1, A6, A10-11, A13, A15.

Cetățenii români sunt rugați să urmărească evoluția mișcărilor de protest pentru a preîntâmpina disfuncționalități în activitățile preconizate (https://www.mercipourlinfo.fr/actualites/vie-pratique/manifestations-et-blocages-des-agriculteurs-a-paris-et-dans-toute-la-france-le-trafic-en-temps-reel-1055349).

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție următoarele telefoane de permanență, în funcție de circumscripția consulară de reședință, astfel:

  • Consulatul General al României la Paris: +33680713729;
  • Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164;
  • Consulatul General al României la Lyon: +33643627736;
  • Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*