Prețuri cu 20 % mai mici la TAROM de Ziua Unirii Principatelor

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Compania TAROM sărbătorește Ziua Unirii Principatelor cu prețuri cu 20% la biletele de avion TAROM.

Toţi pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală , catering la bord, respectiv check-in.

Biletele pot fi achiziţionate în perioada  23 Ianuarie-27 Ianuarie 2019 şi sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare. Pentru o rezervare rapidă poate fi accesat linkul https://www.tarom.ro/mica-unire-vine-cu-tarife-mai-mici-20

Oferta este valabilă pentru cursele externe, dinspre şi înspre România, operate TAROM în perioada 15 Februarie 2019 – 31 Martie 2019 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*