Începe o nouă ediție a Alpin Film Festival pentru pasionații civilizației montane

Alpin Film Festival

În perioada 26 februarie – 1 martie se desfășoară o noua ediție a Alpin Film Festival, în Brașov și împrejurimi. Alpin Film Festival este un eveniment cultural de film, carte și fotografie, menit să celebreze și să promoveze civilizația montană .

Alpinistul timișorean Horia Colibasanu, protagonistul documentarului-fenomen recent lansat în cinematografe, va fi prezent la proiecția specială Superhombre, alături de Mircea Gherase, unul dintre regizorii filmului.

Proiecția va fi prezentată de Marius Gane, un nume emblematic pentru alpinismul românesc.

Accesul la eveniment va fi posibil exclusiv în baza rezervărilor online. În cazul excepțional în care spectatorii care și-au rezervat locuri nu vor fi prezenți la ora anunțată pentru începerea evenimentului, accesul se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii.

Pe 26 februarie are loc evenimentul “Destinația și filmul” la Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A, Brașov.

Program Seminar:

 • 15.00 – 15.15 INTRO
 • 15.15 – 15.35 DESTINAȚIILE DE ECOTURISM DIN ROMÂNIA ȘI FILMUL DE PROMOVARE (Laszlo Potozky, Fundația pentru Parteneriat, Mihai Moiceanu,
  fotograf/producător și Andrei Blumer, Asociația de Ecoturism din România)
 • 15.35 – 15.55 ART NOUVEAU ȘI LIFE NOUVEAU LA ORADEA  (Mihai Jurca, Visit Oradea)
 • 15.55 – 16.15 BRAȘOV, DESTINAȚIA ÎN CONTEXT INTERNAȚIONAL (Alina Szasz, Consiliul Județean Brașov)
 • 16.15 – 16.35 DESTINAȚII INTERNAȚIONALE ȘI PROMOVAREA LOR PRIN FILM (Gabriela Țigu, Profesor universitar doctor, și stud. Vlad Diaconescu, Departamentul de Turism și Geografie, ASE București)
 • 16.35 – 17.30 PANEL DE DISCUȚII
 • 17.30 – 18.00 DEGUSTARE DE PRODUSE LOCALE
  Invitat la panel:
  Călin Ile – Președinte Federația Industriei Hoteliere din România

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*