Cinci zile de vacanță pentru români de sărbătoare Sf. Maria

Ziua Marinei la Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Guvernul a decis ca românii să aibă alte cinci zile libere. Este vorba de perioada sărbătorii de Sfânta Maria. Astfel, zilele de 16 și 17 august vor fi libere, la care se adaugă weekend-ul și sărbătoarea legală de 15 august.

Guvernul a aprobat aspe 2 iulie, o minivancanţă de cinci zile pentru bugetari la mijlocul lunii august, legând sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, din 15 august, de weekendul 18-19 august.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că ziua de Sfânta Maria, 15 august, este declarată prin lege zi nelucrătoare, iar 16 şi 17 vor fi zile punte, astfel încât bugetarii vor avea cinci zile libere în perioada 15 -19 august.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*