Târgul „Produs de Cluj“ se reîntoarce la Timişoara

„Produs de Cluj“ merge la Timișoara

Odată cu venirea primăverii, caravana „Produs de Cluj“ pornește din nou la drum, prima oprire fiind programată în capitala Banatului, la Timișoara, o destinație extrem de primitoare a târgurilor special destinate promovării producătorilor și artizanilor locali din județul Cluj.

Astfel, în perioada 20-22 aprilie a.c., Consiliul Judeţean Cluj și Asociaţia „Produs de Cluj”, în parteneriat cu Shoping City Timişoara, organizează în parcarea mall-ului bănăţean cea de-a doua ediție a Târgului Produs de Cluj, un eveniment care are toate premisele să înregistreze și în acest an un uriaș succes, atât ca număr de vizitatori cât și ca expozanți sau vânzări.

„Sezonul 2018 al Târgurilor Produs de Cluj debutează în weekend la Timişoara, municipiu în care artizanii şi micii producători clujeni au fost extrem de bine primiţi şi în care exponatele lor au fost apreciate la superlativ. Practic, se realizează acum o nouă punte de legătură între Cluj şi Banat, una care are la bază spiritualitatea românească, tradiţia şi autenticitatea”, apreciază preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

La ediţia din acest an a Târgului „Produs de Cluj” care va avea loc în orașul de pe Bega vor fi prezenţi aproximativ 60 de producători şi artizani clujeni care vor comercializa uleiuri presate la rece, miere de albine şi produse apicole, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce şi prăjituri, toate obținute după reţete transmise din generaţie în generaţie. Nu vor lipsi vinurile și sucurile naturale, lavanda şi produsele pe bază de lavandă, costumele populare şi accesoriile necesare acestora, bijuteriile lucrate de mână, ceramica, obiectele sculptate în lemn şi produsele de marochinărie. Nu în ultimul rând, vizitatorii mari şi mici vor avea la dispoziţie şi un parc de distracţii modern, vor putea participa la atelierele de sculptură în fructe şi legume sau la spectacole de magie. Totul va fi asezonat cu spectacole de folclor susţinute de artişti de renume şi de tinere talente care vor delecta asistența.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*