Comuna constănțeană Cumpăna se poate lăuda cu un produs tradițional cu acte în regulă. FOTO Primăria Cumpăna
Produsul „Ghiudem tătăresc Moș Iosif” fabricat în comuna Cumpăna, a fost înscris în Registrul Național al Produselor Tradiționale.
În urmă participării delegației din comună Cumpăna în data de 20 februarie, la Parlamentul României – în cadrul Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice, a fost eliberat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (Direcția Generală Politici în Industrie Alimentară și Comerț) atestatul de produs tradițional și înscrierea lui în Registrul Național al Produselor Tradiționale
Acest produs aparține operatorului economic MOȘ IOSIF S.R.L. cu sediul social și punct de lucru în comuna Cumpăna, str.Nucilor Nr. 2, județul Constanța.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Concerte, expoziții, filme, spectacole de teatru, mimă și dans contemporan, în diverse spații neconvenționale și cafenele din oraș – toate acestea sunt reunite sub sigla Cafékultour. Festivalul s-a născut în 2005, la inițiativa Institutului Francez …
Când Guvernul României a aprobat anul trecut o ordonanță prin care se înființau Organizațiile de Management al Destinațiilor (OMD), toată lumea a spus că în sfârșit se întrevede o speranță pentru dezvoltarea turismului național. Actul …
Zona Sucevei este una dintre cele mai bogate în biserici și mănăstiri din secolele XV-XVIII, datorită, între altele, prezenței aici a capitalei Moldovei. Domni, Doamne și boieri au ctitorit lăcașuri de cult care le-au devenit …
Be the first to comment