Imaginea zilei: Stâlpii din stațiunea Mamaia, vopsiți în albastru înainte de 1 Mai

Așa arată stâlpii din Mamaia. FOTO Cristina I.
Așa arată stâlpii din Mamaia. FOTO Cristina I.

Reprezentanții Primăriei Constanța s-au întâlnit, pe 12 mai, cu agenții economici din stațiunea Mamaia. Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat și un punct intens dezbătut: culoarea stâlpilor.

Decizia celor implicați a fost una pe cât de ciudată, pe atât de ușor de pus în practică de către Primăria Constanța.

Acesta este motivul pentru care stâlpii din Mamaia sunt, de astăzi, de culoare albastră.

Vă mai recomandăm: FOTO Mamaia – peisaje dezolante cu mai puțin de o lună înainte de 1 Mai 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Ministrul Turismului și autoritățile locale din Constanța, sfidate de Organizația Patronală Mamaia: "O întâlnire este lipsită de eficiență și consumatoare de timp" | GoNext

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*