Pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, treburile încep să se miște în bine

Din 28 martie se redeschid zborurile pe ruta Istanbul - Constanța - Istanbul, cu Turkish Airlines. FOTO AIMK

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a anunțat că a încheiat activitatea desfăşurată în trimestrul I 2018 cu rezultate superioare faţă de trimestrul I 2017.

Potrivit reprezentanților aeroportului, în perioada ianuarie – martie 2018, traficul comercial a fost de 16.708 pasageri, în creştere cu 31% faţă de perioada ianuarie – martie 2017. De asemenea, a fost înregistrat un număr de 202 mişcări aeronave – aterizări şi decolări, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În ceea ce privește traficul total, în primele 3 luni ale anului 2018, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-au înregistrat 18.554 pasageri, în creştere cu 20% faţă de primele 3 luni ale anului 2017. Totodată, numărul total de mișcări (aterizări şi decolări) din perioada ianuarie – martie 2018 a fost de 1012, în creştere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primele 3 luni ale anului 2018 au fost transportate 247 tone de marfă, în creștere cu 34% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În sezonul de vară 2018, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu sunt disponibile zboruri interne și internaționale către: Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, Londra, Istanbul, Paris, Bergamo, Bruxelles, Tel Aviv, Tallin etc.

Programul zborurilor poate fi consultat pe site-ul instituției la: www.mk-airport.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*