#Instafestival a generat 1.000 de fotografii/postări în câteva ore

Creatorii de conținut s-au întâlnit la #Instafestial

Peste 300 de tineri creatori de conținut au participat weekendul trecut la #Instafestival, un eveniment special creat pentru comunitatea instagrammerilor din România, care a generat 1.000 de fotografii. I-au adus împreună fotografia și pasiuni precum călătoriile, arta, gătitul, designul interior sau fashion-ul, iar #InstaFestival le-a oferit ocazia să se cunoască mai bine și să completeze lipsurile socializării online.

Evenimentul a avut două etape. În prima, participanții s-au plimbat pe Calea Victoriei din București și au surprins în imagini momente ale plimbării. În a doua, instagrammerii români s-au adunat la Dumbrava Vlăsiei, loc care le-a provocat imaginația și le-a oferit contextul pentru postări creative, pline de culoare și emoție.

“InstaFestival a venit la momentul potrivit, în cadrul potrivit. Am văzut o mulțime de postări de la festival, iar creatorii de conținut s-au întrecut pe ei înșiși. Chiar dacă toți au fost în aceeași locație, fiecare postare a venit cu ceva diferit, cu o altă perspectivă, ceea ce mi se pare minunat”, a spus Adrian Dan, creator de conținut și organizator al evenimentului.

Atmosfera de la eveniment s-a văzut cel puțin la fel de bine și pe Instagram, unde internauții au postat aproximativ 1.000 de fotografii de la eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*