VIDEO Cum vezi concertele NEVERSEA în mod gratuit. Prima zi de festival, transmisă LIVE

A început Neversea. FOTO Facebook/Neversea
A început Neversea. FOTO Facebook/Neversea

Organizatorii festivalului Neversea nu au avut parte de un început foarte norocos din punct de vedere al vremii, dar fanii muzicii electronice s-au adunat pe plaja Modern din Constanța într-un număr foarte mare.

Litoralul a fost măturat joi, 5 iulie, de un Cod Portocaliu de ploi torențiale și furtună. Din fericire, ploile s-au oprit după ora 19.00, atunci când atmosfera se incingea la Neversea. Nici zilele care urmează nu vor fi mai însorite, cu excepția celei de sâmbătă. Temperaturile variază între 17 și 29 grade Celsius.

Pentru cei care nu au avut bani să cumpere bilete sau locuiesc prea departe de Constanța, organizatorii oferă posibilitatea vizionării LIVE a concertelor. Iată aici prima seară de festival.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*