Baseball Festival a ajuns la a II-a ediție – se ține în București iar intrarea este liberă

Baseball Festival a ajuns la a II-a ediție

Sport and Fun! Spectacol american, concursuri cu premii, photo corner, family zone, food corner și multe alte surprize.

Ia contact cu mingea de baseball, bâta de baseball, aruncă la țintă și stai de vorbă cu jucători profesioniști ale celor 4 echipe internaționale: Naționala de baseball a României, Naționala de baseball a Moldovei, Naționala de baseball a Bulgariei, și echipa Statelor Unite ale Americii reprezentată de militarii staționați la baza militară Mihail Kogalniceanu.

Evenimentul va fi deschis de un all star game, 2 echipe formate din jucători ale celor 4 echipe, și face parte din proiectul Jackie Robinson care promovează prietenia dintre Statele Unite ale Americii și România din ultimii 100 de ani și este organizat de către U.S. Embassy Bucharest, Ministerul Tineretului și Sportului-România, Școala Națională de Studii Politice și Administrative – SNSPA și Federația Română de Baseball și Softball.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*