Metalhead Meeting Festival 2018, în acest weekend la Arenele Romane din București

Metalhead Meeting a ajuns la a VII-a ediție

Ediția a șaptea a festivalului Metalhead Meeting are loc pe 6 și 7 iulie la Arenele Romane din București. Pe scena vor urca: Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Sonata Arctica, Dirty Shirt și mulți alții.

Vremea se anunța foarte bună, berea rece iar o parte din trupe au anunțat că vor oferi showuri speciale pe care nu vreți să le ratați! Dirty Shirt au anunțat o mare surpriză! Bilete și abonamente găsiți și la intrare. La festival veți găsi și merchandise al trupelor participante dar și merchandise oficial Metalhead și Metalhead Meeting!

Nu uitați de ofertă Wolf Pack valabilă în presale pe www.iabilet.ro: dacă veniți în grup: la minim 5 abonamente cumpărate aveți discount 20%! În presale bilețele de o zi costă 129 lei și 150 la intrare iar abonamentele de 2 zile costă 229 lei și 250 lei la intrare.

La ediția din 2018 nu există Golden Circle, toate biletele și abonamentele fiind Acces General.

REGULI DE ACCES

Accesul în incintă Arenelor Române se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu oră 15:00 în ambele zile ale festivalului, iar concertele încep de la 15:30! După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a va vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (va rugăm în caz că se anunța ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audiovideo profesionale sau semiprofesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intră la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durată evenimentului! La intrare de la Arenele Române toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Arenele Române va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

PROGRAM

2. Jetoane

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la oră 23:00 pe bază bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

 • Copiii cu vârstă sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomanda prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate daună auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet (abonament) valid pentru care se primește o brățara. Păstrați brățările la mână pe toată durată festivalului, dacă o pierdeți sau o rupeți va trebui să cumpărați alt bilet! Biletele de o zi nu primesc brățara.
 • Bilețele de o zi : Persoanele care doresc să părăsească zonă de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

5. Merch 

Pe toată durată festivalului va fi prezent un stând de merch care va avea la vânzare tricourile oficiale METALHEAD și METALHEAD Meeting Festival. Trupele participante la festival vor avea și ele produse la vânzare.

6. Bilete și abonamente

Nu uitați de ofertă Wolf Pack dacă veniți în grup: la minim 5 abonamente cumpărate aveți discount 20%!

Abonamentele de două zile dar și biltele de o zi se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Abonamentele de două zile costă 229 de lei până pe 5 iulie și 250 de lei la intrare. S-au pus în vânzare și bilete de o zi la prețul de 129 lei până pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costă 150 lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăți cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier oriunde în țara. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*