GoNEXT TV: Cosmin Vasile, managerul agenției de turism Hello Holidays, despre cum a pregătit turismul post-pandemie

Cosmin Vasile, manager - Agenția de Turism Hello Holidays. FOTO Adrian Boioglu
Cosmin Vasile, manager - Agenția de Turism Hello Holidays. FOTO Adrian Boioglu

Cosmin Vasile, managerul agenției de turism Hello Holidays, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

El a povestit cum i-a venit ideea ca agenția Hello Holidays să aibă un stand la Târgul de Turism al României într-un autocar. Aici, cei interesați veneau să vadă ofertele de vacanță și puteau face și rezervări.

Cosmin Vasile a mai povestit cum s-a desfășurat activitatea agenției Hello Holidays în pandemie, au căutat destinații noi, au făcut pachete turistice, au mărit flota de autocare și au pregătit perioada post-pandemie.

Turiștii care apelează în acest an la serviciile agenției Hello Holidays au parte de mai multe destinații unde pot ajunge cu autocarul, dar există și programe în zone precum Islanda, Iordania, Georgia, Elveția, Italia.

Cosmin Vasile a mai oferit câteva sfaturi despre cum se poate proteja un turist dacă are COVID sau dacă apar situații de război în zona în care se află.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*