Platformă online a litoralului românesc, lansată la Târgul de Turism al României de la Romexpo

Târgul de Turism al României a avut loc în perioada 24 - 27 februarie, la Romexpo. FOTO Ovidiu Oprea

Organizația de Management al Destinației Turistice Mangalia, alături de Primăria Municipiului Mangalia, a lansat la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția 2022, cea mai inovativă platformă online a litoralului românesc: www.visitmangalia.ro.

Platforma este un tur virtual al tuturor stațiunilor care aparțin de Primăria Mangalia și sunt membre ale OMD Mangalia (Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia). Platforma turistică www.visitmangalia.ro este legătura virtuală pentru turiștii care vor să descopere stațiunile din sudul litoralului, hotelurile, punctele de atracție, zonele de interes public, iar totul se face de pe desktop, laptop, tabletă și telefon. Turul virtual te invită și în camerele hotelurilor pentru ca turiștii să fie corect informați atunci când își fac rezervarea pentru vacanță. La fel cum poți să descoperi parcurile tematice, zonele de plajă, restaurantele de renume! Totul este acum la dispoziția turiștilor printr-un singur click! Vederea de ansamblu asupra tuturor stațiunilor din sudul litoralului este o oportunitate atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru posibilii investitori.

Portalul www.visitmangalia.ro este într-o continuă dezvoltare așa cum este și sudul litoralului românesc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*