Zboruri directe de la Sibiu spre cea mai apropiată destinație exotică, Skiathos – Grecia, în sezonul de vară 2022

Zboruri directe de la Sibiu spre cea mai apropiată destinație exotică, Skiathos, Grecia. FOTO Aeroportul Internațional Sibiu

În sezonul de vară 2022, Aeroportul Internațional Sibiu și Aerotravel, prin touroperatorul său Aerovacanțe anunță operarea de zboruri directe spre o nouă destinație de vacanță, Skiathos – Grecia. Zborurile directe de la Sibiu spre Skiathos vor fi operate în perioada 11 iunie – 24 septembrie 2022 în fiecare zi de sâmbătă.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km pătrați și aproximativ 7.000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 69 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600.000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume. Koukounaries, cea mai populară și cea mai mare plajă se afla în top 10 plaje din lume, certificată Blue Flag pentru calitatea apei, a nisipului fin și curat, păstrarea ecosistemului natural. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, orașul Skiathos este capitala insulei, care își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât și grecească.

Pachetele sunt deja disponibile pentru rezervare pe www.fabricadevacante.ro și în cadrul agențiilor de turism.

Pe lângă destinațiile de vacanțe deja anunțate Antalya și Hurghada (zboruri operate de Air Bucharest), rețeaua de rute disponibile de la Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de vară 2022 conectează direct orașul Sibiu de 18 destinații: München (zboruri operate de Lufthansa), Viena (zboruri operate de Austrian Airlines), Stuttgart (zboruri operate de Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg (zboruri operate de Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso (zboruri operate de Ryanair).

„Insula Skiathos este o destinație care cucerește prin frumusețea și unicitatea numeroaselor plaje cu nisip fin și apă cristalină, a pădurilor de pini care ajung până la marginea mării și a gastronomiei autentice. Sunt bucuros că experiența celor peste 17 ani de operare a acestei destinații ne permite să creștem capacitatea și să lansăm noi curse din România către această insulă. Din 11 iunie, Sibiul se alătură celorlalte orașe deja consacrate: București, Cluj Napoca, Iași, Timișoara și, tot din această vară, Craiova. Sibiul este un oraș de suflet pentru noi și ne bucurăm că putem opera direct, mai ales că ne recomandă și agenția Aerotravel din Sibiu, deschisă în 2003. Până la finalul lunii septembrie, turiștii pot opta pentru un sejur complet de 7 nopți cu zbor în fiecare sâmbătă, ce durează doar 1 oră și 30 minute. Ne-am propus ca anul aceasta să oferim o experiență memorabilă în insula Skiathos – cea mai apropiată destinație exotică – pentru peste 8.500 de turiști și am convingerea că vom reuși. Este o insulă perfectă atât pentru liniște și relaxare, cât și pentru exploratori și iubitorii de adrenalină”, a declarat directorul general al Aerotravel, Antonio Nițu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*