10.000 de pasionați de călătorie au vizitat Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Târgul de Turism al României a fost găzduit de Romexpo în perioada 24 - 27 februarie. FOTO Ovidiu Oprea

ROMEXPO a organizat în perioada 24 – 27 februarie ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. În cele 4 zile de eveniment, #TTR2022 a fost vizitat de 10.000 de pasionați de călătorie.

La târgul de la ROMEXPO au participat 85 de companii cu activitate turistică, iar manifestarea a înregistrat un gradul de internaționalizare de 46 la sută, #TTR2022 reunind companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria.

„Ne bucurăm că cei mai importanți reprezentanți ai industriei au participat la eveniment, înțelegând că doar împreună putem să dăm un restart turismului. După o lungă perioadă de restricții, oamenii au nevoie să se întoarcă la evenimentele în format fizic și să călătorească. Manifestarea noastră s-a adresat atât celor care preferă vacanțele în România, caută sejururi all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorilor exclusiviști care aleg destinațiile exotice. Le mulțumim agențiilor de turism, tour-operatorilor și asociațiilor turistice, organizatorilor de circuite naționale și internaționale că au făcut posibilă organizarea acestui târg. A fost plăcut să ne revedem, după 2 ani, cu expozanții și vizitatorii fideli evenimentului nostru”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Vizitatorii au găsit la #TTR2022 cele mai bune soluții pentru o vacanță în siguranță și cele mai avantajoase pachete turistice. Vedeta târgului a fost o călătorie în jurul lumii, de 25 de zile, a cărui preț începe de la 7.000 de euro/persoană.

Cele mai căutate oferte turistice au fost cele all inclusive în Turcia, Egipt și Tunisia, pachetele fiind disponibile la târg cu o reducere de până la 50 la sută.

Nu au fost neglijate nici ofertele de tipul demi-pensiune cu până la 30 la sută reducere, vizitatorii căutând sejururi pentru vară în Grecia, Spania și Croația.

Un interes mare s-a observat și pentru promoțiile vacanțelor de tip city-break. Cei care au achiziționat un pachet pentru perioada Mărțișorului în Roma, Paris sau Veneția, s-au bucurat de o reducere de până la 30 la sută.

Vacanțele exotice în destinații precum Mexic, Cuba, Maldive, Thailanda, Zanzibar, Republica Dominicana, Sri Lanka, au beneficiat de un discount de până la 30 la sută.

La Târgul de Turism al României au fost prezentate, în premieră, și oferte speciale pentru vacanțele cu animale de companie.

De asemenea, în cele 4 zile de târg au fost promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriilor, asociațiilor de turism, oficiilor turistice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*