Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschisă zilnic între orele 11 și 18

Păsări la Microrezervația Constanța. FOTO Cătălin Schipor
Păsări la Microrezervația Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal  de Științe ale Naturii a fost redeschisă din data de 15 mai, alături de Acvariu și Delfinariu, mai multe săptămâni fiind închisă din cauza stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

Păsările și animalele de la Microrezervație pot fi văzute zilnic, între orele 11 – 18. Un bilet pentru adulți costă 8 lei, pentru elevi și studenți – 2 lei, iar copiii până la vârsta de 7 ani beneficiază de intrarea liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*