România va fi prezentă iar în cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour

România va fi prezentă iar în cataloagele turoperatorului german Dertour

România va fi disponibilă în cel mai scurt timp în cataloagele de promovare ale turoperatorului german Dertour, această decizie fiind luată după ce ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a participat, atât în țară, cât și la Berlin, la mai multe întâlniri cu întreaga conducere a turoperatorului german.

Astfel, țara noastră va fi disponibilă din nou în sistemul de rezervări care se adresează celor peste 10.000 de agenții partenere ale turoperatorului, urmând ca, de anul viitor, oferta României să fie una mult diversificată.

De altfel, România a fost în continuare promovată în două dintre cataloagele turoperatorului, unul care promovează circuite turistice, iar cel de-al doilea care prezintă ofertele din Delta Dunării și croazierele pe Dunăre.

Domnul ministru Bogdan Gheorghe Trif a subliniat importanța promovării României la nivel internațional, mai ales în Germania, țara de unde provin cei mai mulți turiști străini în România, conform datelor INS pentru 2017. Astfel, anul trecut, peste 324 de mii de turiști germani au vizitat România.

Ministerul Turismului, împreună cu experți ai Băncii Mondiale și ai Secretariatului General al Guvernului, lucrează la elaborarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare a Turismului. În cadrul acestei strategii dezvoltate împreună cu Banca Mondială va fi perfectat și Planul de Marketing și Promovare pe termen mediu și lung, adaptat actualelor norme și surse de finanțare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*