FOTO Miss Universitas, un concurs adresat studentelor din Romania și Republica Moldova cu ocazia Centenarului Marii Uniri

Miss Universitas by Fashiontv reunește 25 de concurente selectate din România și Republica Moldova.

Miss Universitas by Fashiontv este cel mai important eveniment ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Romania și Republica Moldova. Evenimentul va celebra Centenarul Marii Uniri prin realizarea unui moment menit să omagieze istoria universităților din România.

La eveniment vor participa 25 de concurente selectate din România și Republica Moldova. Frumusețea lor va fi răsplătită cu ținute și accesorii fashion, călătorii la Hong Kong, Paris, Londra sau Milano pentru evenimentele Fashiontv, weekenduri la mare sau cursuri de formare în marketing online.

Peste 50 de modele Fashiontv vor lua parte la prezentări de modă pentru designeri și branduri din România și Republica Moldova, printre care și Clara Rotescu, președinta Federației Designerilor din Romania.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 martie, la ora 22.00, în Club Princess din București (strada Constantin Ghercu 16- 22). Evenimentul se va bucura și de promovare internațională prin intermediul televiziunii FashionTV, cea mai importantă televiziune de fashion din lume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*