Blue Air a anunțat orarul zborurilor pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

Comisia Europeană propune o adeverință electronică verde, pentru a facilita libera circulație în interiorul UE. FOTO cu caracter ilustrativ

Pe plan național, în cursul acestui an, Blue Air a anunțat că va opera zboruri de pe Mihail Kogălniceanu către Cluj Napoca, Oradea și Timișoara, în perioada iunie – septembrie. De asemenea, vor fi zboruri și către Bruxelles, Millano – Bergamo și Paris. 

Rutele interne vor fi operate după cum urmează: – Constanța – Cluj Napoca în perioada 17 iunie – 16 septembrie în zilele de marți, joi și duminică; – Constanța – Oradea în perioada 18 iunie – 13 septembrie în zilele de luni și joi; – Constanța – Timișoara în perioada 15 iunie – 16 septembrie în zilele de luni, vineri și duminică. Biletele pornesc de la prețul de 130 de lei și sunt deja disponibile pentru rezervare pe siteul BlueAirweb.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*