GoNEXT TV: Andra Pascu, promotor turistic Israel, despre ofertele pentru această destinație

Andra Pascu. FOTO Adrian Boioglu

Andra Pascu, promotor turistic Israel, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Andra Pascu a spus de ce este atât de iubit Israelul ca destinație de către turiștii români, care sunt cele mai faci metode de a călători acolo.

De asemenea, Andra Pascu a vorbit despre zonele din Israel alese de turiști, care este cea mai bună perioadă din an să mergi acolo și cât de sigură este această destinație.  Ea a mai povestit și despre atracțiile principale din Israel și anume religia, gastronomia, despre activitățile pentru tineri, pentru familii cu copii, dar și pentru persoanele de vârsta a treia.

Andra Pascu a prezentat și câteva oferte pentru o vacanță în Israel.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*