Peste 13.500 de pasionați de călătorii au ajuns la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO

Târgul de Turism al României. FOTO Adrian Boioglu

ROMEXPO a organizat, în perioada 10 – 13 noiembrie, ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Peste 13.500 de pasionați de călătorii au ajuns în pavilionul B1 al Centrului Expozițional unde au primit cele mai bune ponturi pentru zboruri și vacanțe ieftine.

TTR 2022 a înregistrat un grad de internaționalizare de 26 la sută, la eveniment participând 87 de companii din nouă țări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România și Turcia.

Timp de patru zile, vizitatorii au avut ocazia să aleagă destinația care li se potrivește la un super preț. Iată cu ce au fost întâmpinați de companiile expozante:

  • oferte atractive pentru city break-uri la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin;
  • până la 50 la sută reducere pentru pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croația și Dubai;
  • pachete promoționale pentru destinații exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles;
  • bilete de avion la prețuri accesibile;
  • sejururi cu discount de până la 35 la sută în Delta Dunării și pe litoralul românesc;
  • până la 40 la sută reducere pentru cazarea în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Ca la fiecare ediție, Târgul de Turism al României a prezentat cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate, fiind un eveniment la care au participat agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

În plus, evenimentul a fost locul ideal pentru stabilirea și desfășurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului, TTR 2022 găzduind și o serie de sesiuni de networking.

Târgul de Turism al României a fost organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Pentru înscrierea la următoarea ediție a TTR, cei interesați pot lua legătura cu echipa de organizare pe www.targuldeturism.ro. Astfel se pot identifica cele mai eficiente soluții de participare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*