Produs de Cluj – ediție de succes, pentru al doilea an consecutiv, în cetatea Marii Uniri

Produs de Cluj - ediție de succes, pentru al doilea an consecutiv la Alba Iulia. FOTO CJ Cluj Napoca

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a poposit la sfârșitul primei săptămâni din luna mai în cetatea Albei.

Zeci de mii de amatori de produse tradiționale, obiecte de artizanat și muzică populară au participat la manifestările organizate cu acest prilej.

„A doua ediţie a Târgului Produs de Cluj la Alba Iulia a fost una care a confirmat faptul că românii apreciază valoarea şi calitatea, iar produsele sunt deja recunoscute ca fiind de excepţie. Numărul mare de vizitatori demonstrează şi viabilitatea proiectului nostru, bucuria fiind cu atât mai mare cu cât am avut succes într-un oraş în care tradiţia este la ea acasă. Dincolo de emoţii şi de trăirile interioare inerente Anului Centenar, succesul evenimentului de la Alba Iulia ne face să fim mândri şi ne motivează să perseverăm în a promova micii întreprinzători sprijinindu-i în efortul de a conserva şi a transmite mai departe o parte esențială a culturii populare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

La cel de-al doilea târg Produs de Cluj organizat la Alba Iulia au fost prezenţi cca. 70 de producători şi artizani din judeţele Cluj şi Alba care au expus produse alimentare din carne şi lapte, dulcețuri, ceaiuri și sucuri naturale, turtă dulce, ciocolată și prăjituri de casă. La mare căutare au fost și obiectele de artizanat, bijuteriile și ceramica, precum şi costumele populare.

Caravana Produs de Cluj își continuă călătoria având planificat următorul popas la Gherla, unde clujenii sunt așteptați în număr cât mai mare, între 11-13 mai 2018, să ia parte la evenimentele de promovare a culturii și tradițiilor românești, planificate pentru ediția din acest an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*