FOTO Off-Road Business Networking Event – JCI Play 4×4

JCI Play 4x4, revine în atenția constănțenilor cu spirit de aventură. FOTO JCI Constanța

În perioada 19 -20 mai, începe aventura off-road a acestei primăveri! JCI Play 4×4, cel mai prestigios eveniment de business networking, revine în atenția constănțenilor cu spirit de aventură!

Lista evenimentelor Junior Chamber International (JCI) Constanța din primăvara anului 2018 este marcată de JCI Play 4×4, eveniment prin care echipa JCI își propune să aducă împreună oameni de afaceri – antreprenori, manageri și oameni activi din mediul de business dobrogean, dar și întreaga Europă, pasionați de activități în aer liber și off-road.

JCI Play 4×4, eveniment destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani, revine pentru a 12-a oară, de dată această într-o variată de 2 zile ( 19 – 20 mai), cu scopul de a îmbunătăți mediul de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking” într-un cadru relaxat, pe traseul: Constanța – Straja – Tuzla – Neptun – Cotu Văii – Vama Veche, unde vor avea ocazia să admire peisajele dobrogene, marea, nisipul, pădurile și vegetația din împrejurimi.

Startul va fi dat pe 19 mai la VIVO! Constanța, începând cu ora 8:30, unde participanții vor fi grupați în echipe şi va avea loc un scurt instructaj. Evenimentul se va încheia duminică, 20 mai, la ora 13:00.

Organizatorii au pregătit diferite surprize pe taseul selectat cu atenție, unde participanții vor rezolva probe de îndemânare, inteligență, forță și creativitate. La toate acestea se adaugă networkingul cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

Detalii traseu:

 • Start: Mall Vivo! Constanța;
 • Oprire1: Monumentul Tineretului Straja;
 • Oprire2: Hangar, Aeroportul Tuzla;
 • Oprire3: Parc Aventura Paradis Land;
 • Oprire4: Speciala de la Cotu Văii;
 • Finish: Restaurant Corsaru Vama Veche;

ÎNSCRIERI ȘI CONFRIMĂRI – Tel: 0732.833.443

Înscrierile la JCI PLAY 4×4 se fac completând formularul online: https://goo.gl/forms/xxrj4sUxyk1hiQKl1, termenul limită fiind joi, 17 mai.

Tarife pentru participarea la eveniment:

 • Pachetul1 – conține o zi de off-road & team building games, prânz, cină(19.05) și mic dejun(20 mai) la Restaurantul Corsaru, o noapte de cazare la Hotel Laguna din Vama Veche.

– *300 lei/persoană – este destinat persoanelor cu mașină de teren propie.

– *350 lei/persoană – dacă participantul nu vine cu mașină 4×4 și solicită loc într-o mașină pusă la dispoziție de către organizatori și parteneri.

 • Pachetul2 – “Off-road day” – acest pachet nu conține cazare în noaptea 19 mai.

– *250 lei/persoană – este destinat persoanelor cu mașină de teren proprie.

– *300 lei/persoană – dacă participantul nu vine cu mașină 4×4 și solicită loc într-o mașină pusă la dispoziție de către organizatori și parteneri.

Se recomandă pe durata evenimentului:

 • ținută sport (îmbrăcăminte lejeră, încălțăminte sport);
 • rucsac (în care să aveți apă plată și o gustare);

Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe:

 • www.jciconstanta.ro
 • https://www.facebook.com/jciconstanta.ro/

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*