Pasionații de fitness sunt așteptați la cea de-a VII-a ediție a Convenției Internaționale de Fitness

Convenția Internaționala de Fitness revine și în 2018

Cel mai spectaculos eveniment de fitness din Europa, Convenția Internațională de Fitness by Fitness Scandinavia revine în forță și în 2018, în weekend-ul 12-13 mai, în București.

În cadrul evenimentului, experții de top din lumea fitness-ului te vor motiva să încerci cele mai noi concepte sportive, care fac înconjurul lumii la momentul actual. Toți pasionații de fitness sunt invitați la Convenția de Fitness by Fitness Scandinavia.

Evenimentul nu este dedicat exclusiv antrenorilor de fitness. Pasiunea pentru sport, energia pozitivă și echipamentul de antrenament sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru a fi unul dintre participanți.

Cei mai buni antrenori și cele mai cool clase de fitness și seminare

În cadrul Convenției, participanții vor putea să se bucure de o mulțime de clase de la Cycling (indoor, tradițional, mountain ride etc), Fight Klub, Intense Body Challenge, Body Revolution, Step choreography, Calisthenics, Dynamic Postural, Zumba, Yoga, Dance, Pilates Couple, Steel Tonic, până la HIIT Core Workout, sau Extreme Tabata.

Vor avea loc și seminare pe temele fitness-ului și nutriției, susținute de cei mai relevanți speakeri din România. Dintre acestea menționam: The future în strength and conditioning susținut de Matthew Griffiths, Athletic Drills susținut de Lucian Nicolescu, The influence of intermittent fasting on HGH – Cristina Toma, o dezbatere despre nutriție cu Cristian Margarit, Gabriela Nedelea, Cristina Toma, Mărie Vranceanu și Șerban Damian, Fitness business în 4 steps – Florin Cujbă, Nutrition knowledge and how to get it – Cristi Mărgărit sau Fitness marketing cu Cristina Cerga.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*