Târguri de locuri de muncă în turism, la Constanța

Guvernul permite reluarea activității restaurantelor și cafenelelor aflate în interiorul unor clădiri

Două târguri de locuri de muncă în turism vor avea loc la Constanța, la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, la Hotelul Ibis

Târgurile sunt organizate de către Universitatea Ovidius din Constanța, în cadrul proiectului 16.4.2.017 ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria.

Cele două ediţii vor avea loc miercuri, 27 februarie şi miercuri, 6 martie şi vor fi găzduite la Hotel Ibis Constanţa, sala Prestige.

Cei care doresc să se înscrie la eveniment pot accesa acest link, termenul limită fiind 22 februarie 2019.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei - turism ( săptămâna1-7 februarie ) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*