Trafic aerian normal pe Aeroportul Henri Coandă

Trafic aerian normal pe Aeroportul Henri Coandă. FOTO: CNAB

Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor.

Potrivit Companiei Naționale Aeroporturi București, aeronavele aterizează și decolează în siguranță. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo și nu se înregistrează întârzieri, cu excepția celor generate de necesitatea degivrării aeronavei, la decolare, care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor.

Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții bune de operare.

Compania Națională Aeroporturi București asigură pasagerii că face toate eforturile necesare pentru derularea în siguranță și securitate a tuturor operațiunilor de pe aeroport.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de www.bucharestairports.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*