Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care, în luna decembrie 2019, vine cu o nouă reducere de 10%

Mai multe trenuri ale CFR Călători vor opri suplimentar la Bonțida pentru Festivalul Electric Castle

Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 decembrie 2019, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 30 martie 2020.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. La această ofertă nu participă Elveția.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional /Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Biletele Interrail pot fi cumpărate de la casele de bilete aflate în stațiile și agențile CFR Călători care emit bilete de tren în trafic international (lista unitatilor poate fi consultata aici https://www.cfrcalatori.ro/wp-content/uploads/2019/11/Statii-Agentii-bilete-internationale-RO-noiembrie.pdf.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , secțiunea Trafic internațional / Mers de tren internațional sau să ne contacteze la numărul de telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*