FOTO Capitala dacilor, Sarmizegetusa Regia, a fost acoperită de zăpadă

Sarmisegetuza Regia a fost acoperită de zăpadă. FOTO Facebook/Administratia Sarmizegetusa Regia

În județul Hunedoara a sosit iarna, iar zăpada care nu s-a lăsat mult așteptata în acest an, a acoperit situl arheologic  Sarmizegetusa Regia a fost acoperit în întregime.

Cu toate ca peisajul de iarnă este fascinant, autoritățile le recomandă turiștilor, dar și localnicilor, prudență pe drumul județean 705A, unde circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă. Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, pentru a preveni producerea de evenimente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*