GoNEXT TV: Ovidiu Oprea, consultant de marketing la Bibi Touring Touroperator, despre creșterea vânzărilor pentru litoral în perioada Înscrierilor Timpurii

Ovidiu Oprea. FOTO Adrian Boioglu

Ovidiu Oprea, consultant de marketing la Bibi Touring Touroperator, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, Ovidiu Oprea a declarat că s-a înregistrat o creștere a vânzărilor prin Înscrieri Timpurii de peste 40% pentru litoralul românesc. El a afirmat că cea mai scumpă vacanță contractată a fost de 11.000 de lei la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord, pentru un sejur de 7 zile în august, fără masă, iar cea mai ieftină, la un hotel de 3 stele din Eforie Sud – 1.600 de lei pentru 7 zile, în august și fără masă.

De asemenea, cele mai căutate destinații au fost Mamaia, Eforie Nord și Neptun-Olimp.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*