GoNEXT TV: Corina Martin, președinte de onoare Resto: “Dacă autoritățile nu vor face eveniment de 1 Mai, noi, patronatele din Mamaia, vom organiza unul”

Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale Resto Constanța. FOTO Victor Radu

Startul sezonului estival 2023 pe litoral are multe semne de întrebare și pare că stă sub semnul controverselor. De la situația plajelor până la evenimentele din minivacanța de 1 Mai totul naște dezbateri.

Invitată în studioul GoNEXT TV, Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale Resto Constanța, i-a dat o replică ministrului Mediului, care recent a anunțat că până pe 15 aprilie sectoarele de plajă trebuie să fie predate operatorilor. Martin crede că termenul nu va fi respectat din cauza hațișului birocratic și că, în cel mai optimist scenariu, administratorii sectoarelor de nisip vor fi gata cu ele prin lunile iulie, august.

Președintele de onoare Resto a criticat absența Constanței de la Târgul de Turism din Capitală și a menționat beneficiile înființării Organizației de Management a Destinației județul Constanța. Martin a atras atenția însă că odata ce va fi funcțional, OMD-ul trebuie să gestioneze atent fondurile de promovare pentru că în continuare acesta este un capitol deficitar pentru turismul din de la malul mării.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*