#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la concertul Direcția 5, de la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”Constanța

Direcția 5. FOTO Arhiva formației

Formația Direcția 5 revine la Constanța la finalul acestei luni. Spectacolul intitulat “Forever Love” este programat în data de 29 martie, de la ora 19.30, la Centrul Multifuncțional pentru Tineret “Jean Constantin”.

Redacția GoNEXT are plăcerea să te invite la acest concert. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – https://www.facebook.com/GoNextRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației GoNEXT– https://www.youtube.com/c/GoNEXT
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 17 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Concertul face parte din Turneul Național 2023 Direcția 5 “Forever Love”. Așteptăm cu mare emoție reîntâlnirea cu voi și ne bucurăm că putem fi acolo. Vom cânta cântecele noastre din perioada 1991-2022 și cântece de pe albumul “Minimal”, au declarat membrii formației Direcția 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*