GoNEXT TV: Cum pot România și Ungaria să se promoveze reciproc. Omul de turism Ștefan Horváth explică beneficiile “schimbului de turiști”

Ștefan Horvath. FOTO Adrian Boioglu

România și Ungaria pot să se promoveze reciproc și să câștige din acest schimb turiști care să ridice zonele de pe întreg teritoriul fiecărei țări.

Omul de turism Ștefan Horváth de la Imola Tours Budapesta vine cu o experiență vastă în domeniu. El a discutat cu jurnalistul Adrian Boioglu despre beneficiile acestui tip de turism. Horváth a pășit la bordul navei de croazieră Diana care face legătura între Orșova, Serbia, Ungaria și mai departe spre Austria. El a vorbit și despre modul în care turiștii care vin la bordul navei și pot să se bucure de frumusețile din toate aceste țări.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*