Weekend plin la Delfinariul din Constanța. Delfinii și leii de mare își așteaptă vizitatorii  

NiNi și ChenChen au împlinit 10 ani de la prima demonstrație în fața publicului din Constanța. FOTO Delfinariul Constanța
Delfinariul din Constanța a pregătit o reprezentație specială de Ziua Națională. FOTO Delfinariul Constanța

Delfinii și leii de mare fac spectacol și la sfârșitul acestei săptămâni la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Astfel, delfinii pot fi urmăriți la orele 11:00, 15:00 și 17:00.

Prețul pentru un spectacol la Delfinariu este de 40 de lei pentru un adult, elevii sau studenții plătesc 10 lei, iar copiii până la 7 ani au acces gratuit.

Leii de mare au spectacole la sfârșitul acestei săptămâni la orele 12:00, 14:00 și 16:00.

Tarifele sunt 32 de lei pentru adulți, 8 lei pentru copiii între 7 și 13 ani, iar copiii până la 7 ani au acces gratuit.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*